Udvalg æggejagter

ÆggejagtenPåskeskattejagt: Æggejagten

Dette er en klassisk æggejagt! Tag børnene med på en festlig æggejagt her til påske. I denne æggejagt skal børnene finde hønen Agathes forsvundne æg – ved hjælp af ledetråde, finurlige gåder og spændende udfordringer. Æggejagten kan udføres både indenfor – eller udenfor i haven, gården, parken eller skoven. Den passer både til et barn eller flere børn – hvis man har mange børn med kan man dele dem op i grupper. Æggejagten fås til to forskellige alderskategorier – til børn i alderen 4-6 år og til børn i alderen 7-10 år. Den tager ca. 40 minutter til en time at gennemføre, afhængigt at hvor langt der er imellem posterne og hvor godt man har gemt dem. Til sidst i æggejagten gælder det om at finde et rigtigt påskeæg, eventuelt fyldt med slik!

Mere info: Æggejagten 4-6 år
Mere info: Æggejagten 7-10 år


Påskeharens finurlige æggejagtPåskeharens finurlige æggejagt

Påskeharens finurlige æggejagt er en sjov og udfordrende æggejagt for børnene, som er superenkel at arrangere for dig! Påskeharen har fundet på 16 gåder, som fungerer som ledetråde. Børnene går fra gåde til gåde, som til sidst leder til et stort påskeæg. Man kan selv vælge om man vil gemme små påskeæg til børnene ved hver gåde, som de samler ind på vejen. Som arrangør vælger du selv hvilke gåder, som passer præcis hos jer. Påskeharens finurlige æggejagt passer i alle hjem og er beregnet til børn i alderen fra ca. 5-6 år.

Mere info: Påskeharens finurlige æggejagt


MobilæggejagtMobilskattejagt: Æggejagt

Påskens garanteret cooleste æggejagt! Lad børnene lede efter fiktive æg på et googlemaps kort i mobilen, og løse gåder for at finde dem, indtil mobilskattejagten til sidst når i mål, hvor der venter et påskeæg til hvert barn. Mobilskattejagten kan udføres med et eller flere børn, i en gruppe, eller i flere  grupper – og den kan udføres, hvor man ønsker det. Du lægger selv poster ind i et kort over det område, hvor æggejagten skal foregå, vha. googlemaps på et enkelt arrangørsite. Børnene skal så finde posterne på kortet i mobilen, og når de når til det givne punkt, udløses en gåde, som de skal svare rigtigt på for at komme videre. Der er svarmuligheder, så børnene får altid en chance for at gætte sig til et svar. Hvis man har grupper af børn, konkurrerer de mod hinanden på point og tid! Du kan følge holdenes fremgang og se resultatet på arrangørsitet.

Mere info: Æggejagt i mobilen 5-7 år

Mere info: Æggejagt i mobilen 8-10 år

Mere info: Æggejagt i mobilen fra ca. 11 år